Last ned Firefox

Testet virus

Sikker Last ned

Internett er en monumental tårn i Babel. Det er en virtuell verden full av muligheter til å utforske. Nå hvis du ønsker å nyte din Internett-opplevelse, bør du bruke Mozilla Firefox : den raskere og sikrere nettleser. Dens funksjoner kan tilpasses og i samsvar med dine erfaringer. I tillegg integrerer det sømløst og smidig til omgivelsene dine slik at du ikke har noen problemer.

En annen grunn til å bruke Mozilla Firefox er i som lar deg se websider raskere og bruker svært få ressurser på PC-en. Og hvis du gir mer informasjon om din smak og preferanser, baren "Smart Location" vil du finne andre steder, i henhold til profilen din.

Også Mozilla Firefox ikke glem reglene for å skrive og har en innebygd stavekontroll lar deg skrive inn tekst direkte til websider, enten for en blogg, en e-post eller annen form og ikke trenger å bekymre deg feil og feil som Mozilla Firefox vil advare deg når et ord blir misbrukt.

Nå hvis Mozilla Firefox presenterer en uventet feil, fortvil ikke. Trenger ikke kaste bort tiden din til å hente data eller utfører alle søkene dine på nytt. Rollen til økt gjenopprette vil refundere dine vinduer og faner, vil hente teksten inn og gjenoppta nedlastinger som pågår.Program Data

  • Programnavn: Mozilla Firefox
  • Lisens: Freeware
  • Kategori: Browsers
  • Størrelse: 8.17 MB
  • Nyeste versjon: Mozilla Firefox 2011 (US)
  • Del:

Alternativer

Emule

Internet Explorer

Hva annet kan jeg si om Internet Explorer hvis all statistikk plassere ham komfortabelt som den mest brukte nettleseren i verden? Den nyeste versjonen av nettleseren inneholder alt som trengs for å nyte hver av nettsider du besøker, i full fart.

Emule

Flash Player

Flash Player er svaret på fullt visualisere og jevnt hele innholdet på et nettsted eller portal. Dette er fordi det er et supplement designet eksklusivt for nettlesere, og den har støtte for flere plattformer.

Emule

Jdownloader

Nedlastingene på nettet meste av tidkrevende brukere i deres online-økter. I denne situasjonen, og hvis du leter etter den beste nedlasting manager, anbefaler jeg umiddelbart jDownloader.